schrijven3

Schrijven van klantgerichte teksten

Mensen lezen slecht. Dus wil je dat jouw huurders, klanten of cliënten jouw teksten wel lezen? Dan moeten je teksten klantgericht zijn. Want geloof me, je kunt niet alleen maar schrijven wat jij wilt vertellen. Hoe ik dat doe? Ik verplaats me altijd in jouw doelgroep om erachter te komen welke vragen jouw klanten beantwoord willen zien.

Samen bepalen we welke informatie jouw huurders of cliënten interessant vinden om te lezen. Ik speel in op het leesgedrag van jouw doelgroep en mijn teksten zijn makkelijk scanbaar. Bovendien schrijf ik vlot en direct waardoor jouw teksten prettig leesbaar zijn.

Schakel mij in voor het schrijven van (personeels)magazines, huurdersmagazines, of magazines voor cliënten. De magazines in mijn portfolio geven je een indruk van mijn schrijfstijl.

Meer info?

    Ik ga akkoord met het gebruiken van bovenstaande gegevens door Kameleon Tekst en Communicatie. Lees de privacyverklaring. Hierin staat hoe ik met jouw persoonsgegevens om ga.